Vragen? Bel +31 (0)58 213 64 87 of mail verkoop@fov.nl
LET OP! Getoonde prijzen zijn exclusief btw.
Meer dan 8000 producten op voorraad
Voor 15:00 besteld morgen in huis*
Gratis verzending in Friesland
Betalen op rekening

Gegrond en vooruitstrevend

Dat is onze basis al jaren, maar we zijn meer dan alleen leverancier. Onze drive is om u te laten uitblinken met onze producten. Daarom zetten we hoog in op vooruitstrevende service en advies op maat. Want we weten dat die ambitie het verschil maakt voor ons, maar zeker ook voor onze klanten.

We zijn al drie generaties Solide

Onze familie is FOV, sinds 1939. Drie generaties lang werken we op onze inmiddels bekende manier: korte lijnen, passie voor ons vak, afspraak is afspraak. Daar staan wij als familiebedrijf voor en die persoonlijke werkwijze spreekt aan. Zowel bij bedrijven die al 70 jaar klant zijn, als relaties die wereldwijd kansen met FOV benutten.

Totaaloplossing voor uw branche

Ongeacht in welke bedrijfstak u actief bent, biedt onze complete oplossing u de mogelijkheid om te excelleren en uw concurrenten te overtreffen. Wat de omvang van uw project ook is, ons brede pakket aan hoogwaardige merken en systemen garandeert een uitstekend resultaat met een lange levensduur.

Ook online gaan we met de tijd mee

Het internet en online bestellen is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom investeren wij continu in onze online omgeving. Wat kunt u daar? In de online omgeving kunt u uw eigen kortingen bekijken, bestellen, bestelhistorie en facturen bekijken, informatiebladen downloaden en nog veel meer.Jachtbouw & Watersport

Bouw & industrie

Automotive

SmeermiddelenOnze service

Helder inzicht in rendement

Een uitdagend project? Dan denken we graag met u mee. En dat gaat verder dan alleen een scherpe prijs. U ontvangt van ons een uitgebreide rendementscalculatie, met daarin alle specificaties: van de benodigde coating en verf tot laagdiktes en aantal liters. Deze calculatie nemen wij u graag uit handen. Zo komt u bij uw opdrachtgever altijd goed beslagen ten ijs.

Voorop in vakkennis

Topkwaliteit verdient het om op de beste manier toegepast te worden. Daarom investeren we veel in het delen van onze vakkennis. Een nieuw systeem? Dan bieden wij een training aan. Nieuwe ontwikkelingen? Wij komen langs en geven begeleiding. Nieuwe regelgeving? U hoort het als eerste van ons. Alles om samen met u voorop te blijven lopen.

Altijd persoonlijk

We zijn een familiebedrijf en we vinden dat adel verplicht. Daarom heeft u altijd te maken met een vast contactpersoon. Iemand die weet wat de laatste ontwikkelingen in uw branche zijn. Een specialist die weet wat uw wensen zijn, ook door geregeld over de vloer te komen. Persoonlijke service, elke dag weer. We brengen het al sinds 1939 in de praktijk.

Snelle en zekere levering

Voor alles wat geconserveerd kan worden, hebben we een oplossing in huis. Letterlijk. Dankzij onze grote voorraad kunnen we in 99,9% van de gevallen compleet uitleveren. Snel zijn we ook: bestelt u in Friesland voor 09.30 uur, dan heeft u de bestelling dezelfde dag in huis. In de polder bezorgen we een aantal keren per week. Landelijk worden bestellingen geplaatst voor 15.00 uur en de volgende werkdag geleverd.


De vijf van de FOV elke dag gegarandeerd

Onze totaaloplossing is altijd gegrond en vooruitstrevend. Daarom garanderen we u elke dag:

1.
Kwaliteit

Uitsluitend A-merken

2.
Inzicht

Uitgebreide calculatie bij projectofferte

3.
Aandacht

Delen vakkennis, persoonlijk, 24/7

4.
Snelheid

Uw producten al dezelfde of volgende dag in huis

5.
Zekerheid

Levering zonder manco’s, scherpe prijs